ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Zašto se bojim vjerovati boljitku u EU - Nepoznata istina o 9/11

Nakon 10 godina tzv. napad Al Qa'ide na Ameriku i dalje su nerazjašnjena mnoga pitanja. Iako pitanja postoje, jasna su, također ih stručnjaci sve glasnije postavljaju, nema odaziva političara. Službena politika šuti, žrtve su pokopane a kopanje po kosturima moglo bi donijeti mnoge neugodne odgovore.



Ova situacija me često podsjeća na Hrvatsku. Građevinska mafija harači, poslovi se namještaju, HDZ-ovi ministri do grla u sudskim procesima, sve se zna, a ništa se ne zna. Vjerojatno će biti dovoljno smjestiti par "odgovornih" na par godina, pa možemo slučajeve zatvoriti. To što se glasno postavlja pitanje tko je sve u crnoj knjižici primatelja novca distribuiranog od HDZ-ove šefice računovodstva, vjerojatno nikad nećemo doznati. Slučajno ili namjerno? Tko je sve koristio usluge eskort dama, ni to javnost ne smije znati. Tko je žmirio na iskorištavanje maloljetnih djevojaka doma u Osijeku? Ni na to nema odgovora.

Mulj je posvuda, uđemo li u EU, biti će ga još i više, jer će se u poznatoj maniri nisam ja, on je (uvijek neka nepoznata osoba/institucija) prebacivati odgovornost na institucije EU-a. U biti vlast će biti delegirana na višu instancu, a moćnici EU-a će raditi s Hrvatskom i Hrvatima što požele i kada to požele. Netreba biti u zabludi da nas taj plimni val u ovom trenutku kroz financijske institucije koje smo prodali ne ljulja lijevo i desno, ali može biti i gore.

Da bi to izbjegli potrebno je upoznati se s činjenicama koje nam govore puno o današnjem svijetu i modelima vladanje, a jedan od najjačih je definitivno strah i osveta. Nepoznata istina o 9/11 je priča o tome kako je pala treća zgrada WTC-a koju tog dana nije pogodio putnički avion (a nije ni prikazana na CNN-u), i ne to nije "teorija zavjere" od neupućenih neškolovanih promatrača koji eto stalno nešto smišljaju kako bi dospjeli u centar pažnje već od 1500 stručnjaka koji se bave arhitekturom i graditeljstvom.

Posljedica 9/11 je bila rat za naftu u Iraqu, u kojem je svrgnut diktator Saddam Husein postavljen od te iste Amerike, te nametnuta "demokracija". Povijest se ponovno ponavlja, povod je tu, slično kao i za IWW, atentat u Sarajevu i IIWW napad Poljske na pogranične snage Njemaca. Naravno oružje masovne destrukcije u Iraqu nikad nije nađeno, a tzv. šef Al Qa'ide je ubijen u napadu u svojoj rezidenciji (a ne u špilji u koju je svako malo trčao na snimanje svojih video uradaka) u kojoj se godinama "neprimjetno" skrivao. Naravno, tijelo nismo vidjeli, već klasičnu fotomontažu.

Glavno je pitanje, želimo li biti dio takvih sustava koji kreiraju ratove poput rata u Libiji potpomognutog od EU. Želimo li sudjelovati u tome? Znamo li zašto smo u ratu s Afganistanom? Ulaskom u NATO već smo uprljali ruke, a ulaskom u EU gubimo potpunu kontrolu nad događajima. Posljedica ulaska u EU; tko god bude na vlasti u RH morati će poštovati sporazume potpisane pri ulasku u EU, o kojima nažalost ne znamo ništa jer nigdje nisu objavljeni, te će mu ruke biti vezane. Želimo li to? Sudjelovanje u ratovima od koji Hrvatska nema ništa niti s kojima Hrvati nemaju ništa? Jesmo li kroz povijest dovoljno ratovali za ovu ili onu stranu? Koga je od svjetskih moćnika briga ukoliko pošalje Hrvate u rat, kad jedna Amerika tako hladno šalje desetke tisuća mladih Amerikanca u osvajački pohod... u smrt. Želimo li biti pijuni u toj igri? Želimo li stvarno u EU ili bi bilo dobro prije razmisliti o posljedicama.

Više o tome možete doznati na možete pogledati na ae911truth.org

Nema komentara:

Objavi komentar