srijeda, 6. srpnja 2011.

Dobrodošli na EU-foriju, blog o Europskoj uniji i Hrvatskoj politici

Potaknut nasiljem nad građanima koje se vrši svaki dan kroz marketing o blagodatima Europske unije osjećam obavezu kao hrvatski građanin i domoljub pokazati i ono što se uobičajeno u reklamama ne prikazuje, a što nas očekuje po ulasku u Europsku uniju.

Nadam se da će ovaj blog donijeti svima vama zanimljive informacije te vas potaknuti na razmišljanje o Hrvatskoj u Europskoj uniji i o statusu Hrvatskih građana koje će imati po ulasku u Europsku uniju.

Ovo nije stranački blog, autor bloga nije simpatizer niti član niti jedne Hrvatske stranke s toga što nijedna dosadašnja koja sudjeluje ili je sudjelovala u vlasti nije pokazala interes da brani prava hrvatskih građana, malih ljudi, a o novoosnovanim strankama nema kvalitetnih informacija.

Pozivam vas da komentirate tekstove na blogu te tako date svoj doprinos ovoj za građane Hrvatske vrlo važnoj temi. Komentari koje sadrže psovanje ili vrijeđanje, linkove na nedolične stranice (pornografiju, reklame, piratski sadržaj i sl.), nisu vezani uz temu teksta, iznose netočne ili lažne navode, neće biti objavljeni.

Blog će biti anoniman kako ne bi doživljavao eventualna uznemiravanja od osoba i/ili institucija koje se na slažu s mojim načinom razmišljanja ili misle da ovakvi blogovi ne bi trebali postojati.

Dio tekstova na blogu će biti djelomično prenesen iz različitih medija te će biti navedeni kako bi se poštovala njihova autorska prava. Zadržavam pravo na ime bloga i autorske tekstove, te ukoliko ih netko želi koristiti molim da me prethodno kontaktira radi dozvole.

Nema komentara:

Objavi komentar